Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise UNICORN

UNICORN – simbolul onoarei, succesului si al fericirii.
Daca ati visat ca un unicorn a trecut pe langa dumneavoastra – in viitorul apropiat si pentru mult timp, va asteapta un mare success, cei invidiosi vor spune ca pur si simplu ati avut noroc, cu toate ca veti sti si dumneavoastra ca succesul a fost bine-meritat.
Daca i-ati dat unicornului sa manance din mana – acest vis prevesteste o fericire de nedescris si bunastare, care poate fi traita de putini oameni. Daca va fi vorba de un cadou facut de o anumita persoana, trebuie neaparat sa-l multumiti.
Moartea sau uciderea unicornului in vis – necaz si suferinta din cauza oamenilor rai, o sa stiti cine este vinovatul, cel care v-a facut necazuri, dar nu veti avea destula putere si influenta ca sa-l pedepsiti. Va trebui pur si simplu sa lasati timpul sa faca dreptate.
Daca mangaiati un unicorn in vis – semn ca trebuie sa fiti recunoscator nu numai sortie pentru bucuriile pe care le aveti in viata, dar si oamenilor din jur, si ati avut acest vis doar ca sa fiti constient de acest fapt.
A alerga dupa un unicorn in vis – semn ca irositi prea multe forte, timp si sanatate pentru a-si realiza planul – poate ca ar trebui sa mai analizati odata daca merita, ca sa nu aveti dezamagiri in viitor.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.