Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise TREI

TREI – Primul numar caruia i-a fost atribuit cuvantul “tot”. Din unu s-a facut doi, din doi – trei, iar din trei – toate celelate numere. Conform lui Aristotel, triada – este numarul unui intreg, deoarece contine inceputul, mijlocul si sfarsitul. Numarul trei este primul numar puternic, pentru ca in momentul impartirii – mijlocul ramane, adica ramane punctul central al echilibrului. Este intotdeauna foarte favorabil.
Este semnul creativitatii, cresterii si a sintezei, este intruchiparea energiei sexuale a barbatilor si a puterii sufletesti. Treiul este universal si reprezinta natura ternara umana: trup, suflet si spirit. Este trecutul, prezentul si viitorul. Deseori, treiul simbolizeaza familia, este un numar norocos.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.