Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise TIGARA, TIGARI

TIGARI – Daca ai visat o tigara aprinsa – impresia ta este gresita iar noaptea de amor petrecuta recent inca nu inseamna nimic. Nu trebuie sa ai multa incredere in persoana pe care ai cunoscut-o.
Daca tigara s-a stins – e un semn ca vei purta o discutie placuta cu o veche cunostinta sau cu un bun prieten.
Daca ai visat ca ai fumat – e un semn ca in drum spre succes te asteapta neplaceri si dificultati, dar le vei depasi cu usurinta.
Daca ai stin tigara in scrumiera – vei primi o veste proasta despre persoana iubita si vei fi nelinistit din aceasta cauza.
Daca ai visat ca erai intr-o camera plina de fum de tigari, si iti era greu si neplacut sa respiri – in realitate vei avea o intalnire neplacuta cu o fosta cunostinta, care iti va strica dispozitia, amintindu-ti de relatia intima din trecut in prezenta persoanei apropiate, la care tii in momentul de fata.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.