Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise STRUGURI

STRUGURI – a manca struguri: bucurie, dificultatile o sa va faca doar mai puternic. A vedea vita de vie, indoita sub greutatea ciorchinelor: recunoastere publica. Pentru o femeie tanara: indeplinirea dorintelor si o casatorie reusita. Daca treceti pe langa podgorie si rupeti in mers struguri coapte: succes. Struguri necoapte: greseala.
Stafide: neplaceri. A servi pe cineva cu struguri: durere sufleteasca. A distruge vita de vie – semnifica saracire, necazuri, pedepse grave, primite de sus.
Interpretarea lui Miller – A manca struguri in vis – viitorul va va aduce griji mari, care va vor face mai puternic.
Daca vedeti multi struguri printre frunze, va asteapta o pozitie inalta in societate, si puterea asupra altor oameni de care veti reusi sa beneficiati cu intelepciune.
Pentru o fata strugurii sunt unul dintre cele mai promitatoare vise. Inseamna ca ea va putea sa-si indeplineasca cea mai arzatoare dorinta ;-)
A rupe si a manca struguri, mergand pe podgorie – semnifica o afacere foarte profitabila, pozitie inalta in societate si indeplinirea dorintei.
Daca ati visat ca mancati struguri, iar acestea nu sunt gustoase, – este un semn ca vor aparea probleme si indoieli, pe care le veti depasi totusi.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.