Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise SORA

SORA – Visele despre surori sau frati sunt firesti. Daca ai surori sau frati in viata reala, se presupune ca acestia vor fi prezenti si in visele tale despre familia ta. Cautarea interpretarii visului se incepe in cazul in care o sora sau un frate lipseste sau in cazul in care in vis apar frati sau surori care nu exista in realitate.
Daca unul din momentele esentiale ale visului consta in absenta surorii sau a fratelui care exista in realitate, e posibil ca visul sa reflecte atitudinea ta fata de familie in general. Daca tu (sau sora/fratele) nu te intelegi cu membrii familiei, visul despre o familie incompleta reflecta ruperea legaturilor de rudenie cu unul sau mai multi membri ai familiei.
Uneori, daca esti foarte apropiat de colegii de munca, acestia pot aparea in vis ca frati sau surori. Daca va intelegeti bine in vis, e un semn ca va exista un parteneriat constructiv. Insa, acest eveniment te poate nelinisti intr-o oarecare masura: in astfel de vise, poti sa simti ca noul frate (sau noua sora), se baga prea mult in viata ta si pretinde sa aveti o relatie mult prea apropriata din punctul tau de vedere.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.