Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise SIRENA

SIRENA – ispita.
Interpretarea lui Freud – Daca ai visat o sirena care statea pe o piatra – inseamna ca in viata reala alergi mereu dupa persoanele de sex opus, transformand acest lucru intr-un fel de joc. Acest joc reprezinta incercarea de a gasi persoana care corespunde idealului tau. Insa nu-l observi pe cel care se afla langa tine in acest moment si te iubeste din toata inima.
Daca ai visat ca ai prins o sirena – e un semn ca relatia ta cu sexul opus s-a transformat intr-un fel de vanatoare. Cu cat mai multe cuceriri ai avut, cu atat vrei sa cuceresti mai multe persoane. O astfel de atitudine va duce in final la suprasaturare. Iti faci rau, irosindu-ti energia inutil. Nu crezi ca e cazul sa iti regandesti comportamentul?
Daca esti o femeie si ai visat ca erai sirena – e un semn ca in realitatecomportamentul tau este prea frivol si necugetat. Cochetezi cu toata lumea, acest lucru a devenit o norma pentru tine. Nu uita ca iubitul poate sa faca crize de gelozie din cauza unui numar prea mare de admiratori, iar acestea pot duce la certuri foarte dese in relatie.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.