Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise RAZBOI

RAZBOIUL semnifica o intorsatura proasta a vietii; pacea si linistea din casa vor fi spulberate de un eveniment, intrigi ale oamenilor invidiosi sau ale rivalilor, boala, dependenta financiara.
Daca o femeie viseaza razboi: acest vis prevesteste intalnirea cu un militar, care ii va influenta viata. Daca femeia asteapta un copil: cel mai probabil, va fi un baietel adorabil.
Interpretarea lui Miller – Razboiul in vis semnifica haos in afaceri, casa si familie.
Daca o fata a visat ca iubitul ei pleaca la razboi – ea va afla ceva neplacut despre caracterul lui.
A visa ca tara, in care traiesti, este ingenunchiata de dusmani in razboi – este un semn ca poporul va trece prin multa suferinta si incercari, poate fi vorba de o revolutie sau chiar de schimbari semnificativa in viata politica si in afaceri.
Daca ati visat ca ati castigat in razboi – in realitate veti reincepe o activitate economica, totul va deveni stabil si va fi armonie in familie.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.