Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise MIRE

MIRE – Daca o femeie si-a visat mirele neingrijit – cineva dintre ei se va imbolnavi. E necesar sa-si schimbe stilul de viata ca sa nu regrete mai tarziu.
Daca un barbat insurat a visat ca era mire – in realitate urmeaza sa ia o decizie importanta de care depinde soarta familiei lui.
Daca o fata a visat ca isi cauta mirele intr-o multime de baieti tineri, care seamana mult cu alesul ei, in realitate o sa-i fie greu sa aleaga.
Interpretarea lui Freud – Mirele in vis (unul abstract, in costum si cu un buchet traditional), prevesteste schimbari in viata personala. Fie vei cunoaste o persoana placuta, fie iti vei schimba propriul statut – o fata necasatorita se va marita, iar un baiat neinsurat se va casatori.
Daca ai visat un mire fara mireasa – inseamna ca in viata reala iti lipseste armonia in relatia intima. Simti ca nimic nu merge asa cum ti-ai fi dorit, dar cum sa obtii armonie in pat nu stii.
Daca ai visat mirele impreuna cu mireasa – inseamna ca relatia ta ata in viata, cat si in pat, este de invidiat.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.