Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise INSELA, A FI INSELAT

INSELA, A FI INSELAT – Daca ai visat ca ai inselat – inseamna ca si in realitate s-a intamplat ceva de genul acesta. Poate ca inca nu ai facut-o, dar te-ai gandit la asta. Ce folos ai putea sa tragi din asta? Doar nu este deloc incitant sa inseli si sa nu poti sa spui asta. Iar daca vrei sa inseli ca dupa aceea sa ii spui jumatatii tale ca ai facut-o, e putin probabil sa mai aveti un viitor armonios.
Daca ai visat ca persoana iubita te-a inselat – e un semn ca in realitate ti-e frica ca o sa o faca, te chinuie aceste ganduri. Nu mai suferi si nu mai plange – discuta cu iubitul (iubita).Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.