Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise INEC

INEC – pierderi.
Daca ai visat ca te inecai – este un semn ca nu ai incredere in tine. Forta care te trage la fund este greutatea problemelor nerezolvate si a ingrijorarilor. Ar trebui sa-ti rezolvi problemele din realitate.
Daca se ineca altcineva – vor aparea unele dificultati in treburile tale. Planurile tale pot fi date peste cap de problemele altora.

Interpretarea lui Miller:
Visul in care te-ai inecat prevesteste un accident sau pierderi materiale. Daca totusi ati scapat in viz, va asteapta un succes semnificativ – o avansare in cariera, sanatate buna, respect din partea persoanelor din jur.
Daca ai visat ca cineva se ineca si i-ai venit in ajutor – fericire in viitorul apropiat, in plus, vei ajuta la timp un prieten.
Daca o tanara a visat ca iubitul ei se ineaca – o asteapta necazuri.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.