Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise FUGI

A FUGI – a evita neplacerile, nereusitele se vor transforma in succese.
Daca ati visat ca ati fugit de propria umbra – nu veti reusi sa evitati problemele, daca nu o sa le bagati in seama, trebuie sa va opriti si sa le rezolvati.
Daca ati visat ca ati fugit de un ucigas sau de hoti – veti reusi sa rezolvati unele probleme fara sa intrati in detalii.
Daca ati visat ca ati fugit de la persoana iubita – e un semn ca fie va veti desparti in curand, fie relatia voastra se va raci.
A fugi de un animal salbatic, o fiara – daca ati reusit sa fugiti de el – solutionarea unei probleme, daca nu ati reusit – va veti confrunta cu niste probleme, care nu se vor termina cu bine pentru dmneavoastra.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.