Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise EXAMEN

EXAMEN – Examenul in vis simbolizeaza nesiguranta sau dubii. Te asteapta o noua incercare si visul spune ca in adancul sufletului, nu esti sigur daca vei putea sa realizezi un plan sau sa depasesti unele obstacole.
Daca ai visat ca ai picat examenul sau ai intarziat la acesta – este un semn ca nu esti pregatit pentru posibilele lovituri ale vietii. Daca ai avut un astfel de vis, incearca sa nu mai fii prea increzut – in viitorul apropiat vei avea nevoie de caapacitatea de a te concentra.
Daca ai luat examenul – vei depasi cu bine o perioada dificila din viata, dar nici in cazul asta nu trebuie sa stai relaxat.
Daca ai asistat la un examen – este un semn ca nu ai planificat ceva pana la capat si atunci s-ar putea sa esuezi. Daca ai avut un astfel de vis, trebuie sa fii mai prudent si sa-ti calculezi bine fiecare pas, sa evaluezi corect posibilitatile oamenilor pe al caror ajutor contezi.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.