Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise ELICOPTER

ELICOPTER – Daca ai visat ca zburai cu elicopterul si te uitai jos la localitatile deasupra carora te aflai – vei fi apreciat pe plan profesional. S-ar putea sa obtii o avansare.
Daca ai visat ca te aflai pe o insula pustie si ai vazut un elicopter care nu a aterizat cu toate ca ii dadeai tot felul de semne – in viata reala, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Daca ai pilotat elicopterul – trebuie sa iti faci ordine in ganduri, sa-ti stabilesti cu exactitate obiectivele.
Daca ai vazut cum s-a prabusit un elicopter – esti bulversat, trebuie sa te calmezi, in caz contrar exista pericolul unui accident.
Daca erai in elicopter si acesta s-a prabusit – vei gasi iesirea dintr-o situatie complicata daca nu vei rata momentul oportun.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.