Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise DISCOTECA

DISCOTECA – Daca o femeie a visat ca a facut cunostinta la discoteca cu un barbat atragator, va trebui sa fie foarte atenta, in viitorul apropiat ca primi o propunere foarte dubioasa.
Daca ai visat caerai la discoteca cu prietenii – nu comite fapte necugetate, care ar putea sa te faca de rusine si sa atraga dispretul prietenilor si al oamenilor apropiati. Nu te lasa condus de capricii.
Nu este prea favorabil visul in care dansezi in discoteca si dintr-o data se intrerupe muzica, pentru ca un astfel de vis prevesteste posibile neplaceri.
Daca ai vazut in vis cum dansezi in discoteca – viata iti va oferi surprize neasteptate. Vei da de ispite la fiecare pas.
Daca o femeie viseaza ca este singura la discoteca – inseamna ca in viitorul apropiat, ea va face pasul principal pentru a face cunostinta cu barbatul care ii place.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.