Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise DIAVOL

DIAVOL – ispita. Daca ai visat ca ai vobit cu el, vei fi mintit.

Ce semnifica Diavolul sau Dracul in vis:
Pentru sportivi, mai ales pentru cei care pleaca in strainatate, un astfel de vis este o indemnare spre comportament precaut.
Daca diavolul va aparea in vis in chipul unui domn bine imbracat, care te cheama la el acasa – in realitate, trebuie sa te feresti de capcane puse de persoane fatarnice.
Un astfel de vis este important in cazul fetelor, ele ar trebui sa fie mai prudente si sa se bazeze mai mult pe prieteni.
Comunicarea cu diavolul in vis prevesteste fapte necugetate. In general, un astfel de vis este un avertisment impotriva credulitatii excesive in comunicarea cu persoane necunoscute.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.