Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Cum folositi dictionarul de vise?

In primul rand trebuie sa va retineti visul in detalii, cu cat mai multe amanunte o sa retineti, cu atat mai reusita va fi interpretarea visului.
Puteti scrie undeva ce ati vazut, ce ati facut in vis (de exmplu, pe o foaie de hartie, sau intr-un document-text). Tinand cont ca visele sunt destul de abstracte, e foarte greu sa interpretezi corect.
Pentru inceput, incercati sa gasiti interpretarea visului prin caseta de cautare, adica introduceti unul dupa altul obiectele pe care le-ati visat sau faptele, unele le veti gasi, altele nu.
In momentul cautarii interpretarilor, tineti cont de faptul ca e posibil ca dictionarul de vise sa nu contina anume acest cuvant, dar cel mai degraba puteti gasi sinonime, de exemplu, daca ati introdus cuvantul “razboi”, e posibil sa nu-l gasiti, in schimb puteti gasi interpretarea cuvintelor “lupta”, “munitie”, “arma”, etc. Puteti cauta cuvantul “casatorie”, si sa fie sinonimele “nunta”, “mireasa”, “mire”, etc.
Acest dictionar de vise se perfectioneaza si se dezvolta in fiecare zi, in functie de dorintele utilizatorilor nostri, dar din pacate e imposibil sa corectam si sa adaugam totul rapid, prin urmare va rugam sa tineti cont de acest lucru atunci cand cautati interpretarile viselor.
Dupa aceea, incercati sa cautati interpretarea visului cu ajutorul indexului alfabetic in coloana din partea stanga a site-ului. Scrieti fiecare interpretare acolo unde v-ati scris visul, si cu cat mai multe interpretari veti gasi cu atat mai bine veti intelege semnificatia visului.
De asemenea, tineti cont de ziua saptamanii si de calendarul lunar, deoarece probabilitatea ca acest dictionar de vise sa aiba dreptate, depinde foarte mult de acesti factori.


Cautare in dictionar de vise

Dictionar de Vise Online

Interpretarea viselor – este o stiinta antica, cu ajutorul careia oamenii incearca sa afle ce va aduce viitorul, si cauta sa inteleaga la ce ar trebui sa se atepte. In trecut, visele se considerau a fi unul dintre mijloacele de comunicare cu lumea de dincolo, in care se stie viitorul fiecarei persoane. Anume din aceasta cauza, dictionarele de vise create timp de secole, reprezinta un mare interes. Aici gasiti un dictionar de vise care va va ajuta sa intelegeti semnificatia viselor si va va oferi descrierea cat mai completa a fiecarui eveniment sau obiect din vis.