Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise CRAPATURA

CRAPATURA – Crapaturi in vis – avertizeaza despre un posibil esec in planuri sau afaceri. Dupa un astfel de vis, e nevoie sa fii foarte atent ca acest avertisment sa nu devina realitate.
Crapatura in cana – prevesteste o posibila cearta cu cei de acasa.
O farfurie crapata – este un semn al posibilelor pierderi financiare.
O crapatura adanca, care trece prin casa ta, avertizeaza despre pericolul de rupere completa a legaturii cu cei apropiati, lucru care se poate transforma intr-o catastrofa pentru tine.
Daca ai visat o cladire inalta, a carei fundatie e toata crapata – e un semn ca ti-ai asumat prea multe responsabilitati, si din aceasta cauza e posibil ca treburile tale sa inceapa sa mearga mai prost. Se pare, ca n-ar strica sa te odihesti putin.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.