Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise CIOBURI

CIOBURI – Cioburile in vis simbolizeaza consecintele unui scandal sau ale unui conflict. Cu cat sunt acestea mai ascutite, cu atat vor fi consecintele mai rele.
Cioburi de vesela prevestesc certuri cu persoane apropiate sau prieteni. Se pare ca in realitate ar trebui sa te abtii de la confruntari sau sa cauti sa aplanezi conflictele, sa nu lasi situatia sa se inrautateasca.
Daca ai visat ca ai calcat pe un ciob – poate fi resimtita o suparare mai veche.

Interpretarea lui Miller:
Daca ai visat ca in corpul tau au sarit cioburi – te vei confrunta cu numeroase pretentii din partea membrilor de familie sau din partea persoanelor invidioase.
Daca ai visat ca ai fost in vizita la cineva si ti-a intrat un ciob in picior – urmeaza sa faci o vizita sau sa ti se faca o vizita foarte neplacuta. Lucrurile se vor inrautati treptat din cauza neglijentei.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.