Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise CATEL, CATELUS

CATEL – semn ca vei face cunostinta cu o persoana increzatoare, care iti va fi un prieten loial pentru o perioada lunga de timp.
A se juca cu un catel – o conversatie amicala cu o noua cunostinta.
Daca ai suparat un catel (l-ai lovit, ti-ai batut joc de el) – cel mai degraba, il vei supara cu ceva pe cel mai bun prieten, in final s-ar putea sa-l pierzi sau sa deveniti dusmani (adversari).
Daca ai inecat un catel – vei pierde un prieten bun (s-ar putea ca el sa moara din cauza ta sau sa deveniti cei mai rai dusmani).
Daca ai incercat sa omori un catel, dar dintr-un motiv oarecare nu ai reusit – dusmania cu un prieten nu va dura mult.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.