Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise CARARE

CARARE – Daca ai visat ca ai mers pe o carare ingusta si serpuita, impiedicandu-te de pietre – urmeaza sa dai de diverse obstacole. Important e sa nu te enervezi din fleacuri si sa nu-ti iesi din fire.
Visul, in care incercai sa gasesti o carare, inseamna ca munca pe care ai sperat sa o termini in viitorul apropiat, va dura putin mai mult.
Daca te plimbai in vis pe o carare frumoasa, cu flori si iarba – vei scapa in curand de relatia care te apasa de mult timp.
Daca cararea din vis te-a dus la un drum mare, lat – e posibil ca o aventura sa se transforme intr-o relatie serioasa.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.