Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise CAMION

CAMION – simbolizeaza problemele si dificultatile din prezent.
Un camion bun, frumos – semn ca vei face toate treburile cu usurinta, luandu-le pe rand.
Un camion stricat – semnifica faptul ca modalitatea prin care te-ai hotarat sa-ti rezolvi problemele, nu este cea mai buna, e de preferat sa cauti o alta cale.
Daca camionul te-a stropit cu noroi sau te-a lovit, atentie – visul avertizeaza ca treburile din prezent te pot duce intr-o situatie neplacuta sau dificila. E nevoie sa fii prudent.
Daca ai visat ca ai condus un camion si toate masinile se dadeau din calea ta – e un semn ca in realitate te afli intr-o situatie apasatoare si cauti sa te asiguri ca actiunile tale sunt rezonabile si corecte.
Daca ai visat ca din camion a cazut o gramada de gunoi, in viata reala trebuie sa te feresti de zvonurile lansate de catre dusmanii tai, cu toate ca acestea sunt minciuni, e posibil sa-ti faca rau.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.