Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise CALCAI, CALCAIE

CALCAI – Calcaiul in vis simbolizeaza increderea in sine. Daca ceva te-a facut sa te uiti la calcaiele tale in vis, inseamna ca in viata reala, nu ai incredere in propriile forte pentru realizarea unui plan.
Calcaie ranite sau bolnave prevestesc dificultati mari in realizarea planurilor. Astfel de vise te indeamna sa scapi de neincredere, sau sa renunti la treburile de al caror sfarsit favorabil nu esti sigur.
Daca, in schimb, ti-ai visat calcaiele foarte mari, acest vis indica faptul esti prea increzut si acest lucru iti poate dauna. Visul te indeamna sa fii mai atent si sa nu iti asumi mai mult decat poti sa faci.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.