Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise CADERE , A CADEA

CADERE , A CADEA – daca ati aterizat foarte incet – imbunatatirea starii de sanatate.
Daca ati cazut dupa ce ati sarit cu parasuta si ati aterizat cu bine – in curand veti trece printr-o situatie tensionata, dar totul se va termina cu bine.
Daca nu ati reusit sa aterizati cu bine dupa ce ati sarit cu parasuta – pentru amatorul de senzatii tari – e un semn ca va exista un pericol fizic (cel mai degraba, va puteti rani), pentru oamenii de afaceri – prevesteste criza financiara.
Daca ati cazut de pe o stanca sau intr-o prapastie si ati aterizat cu bine – in curand veti comite o fapta disperata, dar totul se va termina bine.
Daca v-ati ranit cand ati cazut – faptele necugetate va vor pune in pericol sanatatea si situatia financiara.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.