Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise BROASCA TESTOASA

BROASCA TESTOASA – satisfactie din treburi zilnice.
Daca ati visat mici broaste testoase care abia s-au nascut si alearga catre apa – ideile dumneavoastra au toate sansele sa se transforme intr-un mare business-imperiu.
Daca broasca testoasa se ascundea sub capacul ei: veti avea neplaceri, dar cel mai degraba acestea vor fi nesemnificative.
Daca ati visat ca sunteti o broasca testoasa – vor urma schimbari, poate ca ar trebui sa acordati mai multa atentie familiei, si nu serviciului.
Se spune ca o broasca testoasa batrana si imensa simbolizeaza inatelepciune celui care a visat-o.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.