Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise BILET

BILET – Daca ai visat ca ai cumparat un bilet de tren sau de avion – in viata reala, te oboseste rutina si iti doresti schimbari in viata.
Daca ai visat ca erai intr-un mijloc de transport in comun fara bilet si iti era frica de controlori – in realitate, ai constiinta curata in fata persoanelor apropiate.
Visul in care ai cumparat de la cineva un bilet la spectacol, este un semn ca ai tendinta sa actionezi uneori necugetat, doar pentru ca asa vrei tu. Poate ca nu este nimic rau in asta, dar incearca totusi sa nu superi persoanele apropiate.
Biletele de banca prevestesc boala. Si cu cat e mai mare suma de bani, cu atat mai lenta va fi insanatosirea.
Un bilet de loterie semnifica impredictibilul. Acest vis este un semn ca in viitorul apropiat va trebui sa te bazezi doar pe noroc. Daca erai linistit si aveai incredere in tine in vis, norocul iti va zambi.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.