Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise BETEAG, INVALID

BETEAG, INVALID – un semn nefavorabil. Ar trebui sa te gandesti daca treburile chiar iti merg atat de bine pe cum consideri. Incearca sa analizezi totul obiectiv.
Daca ai visat ca ai deschis usa si ai vazut un beteag in spatele ei – fii pregatit sa primesti vesti proaste de departe.
Interpretarea lui Freud: Daca ai visat un beteag care cersea – acest vis reflecta atitudinea ta fata de sex – te consderi un superman, care le daruieste tuturor dragoste. Toata lumea are nevoie de iubirea ta, de aceea o imparti. Fii mai simplu.
Daca ai visat un beteag – esti suparat, o sa ti se para ca nu esti iubit indeajuns, ca nu ti se acorda atentia pe care o meriti. Este ceva trecator, totul se va normaliza.
Daca ai visat ca erai beteag – te asteapta probleme care iti cor afecta in primul rand viata familiala. Poate ca acum ti se pare ca nu are cum sa se intample ceva, totul e bine, ai incredere in tine si in relatia ta intima. In realitate, necazul deja a intrat in casa ta, si asteapta un moment potrivit, cand te vei simti foarte linistit – atunci va aparea acesta. Incearca sa fii pregatit pentru neplaceri si stres.
Daca ai visat multi oameni infirmi – neplaceri. In general, nu este un vis bun. Acesta avertizeaza ca exista un mare risc sa iei o boala venerica sau sa intampini dificultati in relatia cu sexul opus, si totul va fi din cauza unei persoane, care pare sa fie foarte buna cu tine. Fii atent si prudent, cineva a hotarat sa iti strice viata si va face tot posibilul sa-si realizeze planul. Trebuie sa pui la incercare persoanele cu care comunici. Raufacatorul sigur se va da de gol.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.