Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise BALERINA

BALERINA – Daca ai vazut cum dansa o balerina la spectacol – vei face cunostinta cu o persoana neordinara. Nu te mira daca un om putin ciudat, de exemplu, imbracat in haine ciudate sau care ti se va adresa cu cuvinte pe care nu le vei intelege din prima, se va apropia de tine si va dori sa faceti cunostinta. In orice caz iti va parea misterios si atragator. Important este sa nu te alarmezi. Daca iti vei mentine calmul si vei da dovada de amabilitate, totul o sa fie bine.
Daca ai visat ca ai admirat dansul unei balerine sau spectacolul in general, inseamna ca dai prea multa importanta unui lucru nesemnificativ, ati facut cunostinta cu cineva cu putin timp in urma si acum il consideri foarte important in viata ta. De fapt aceasta cunostinta este un simplu episod, de care vei uita in curand de tot.
Daca ai visat ca dansai intre balerine – e un semn bun. Acest vis prevesteste distractie, o intalnire vesela cu prietenii vechi in viitorul apropiat.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.