Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise AUTOMOBIL

AUTOMOBIL – va veti schimba domiciliul. A conduce un automobil in vis: veti fi nelinistit si veti incerca sa va shimbati semnificativ viata. Daca conduce altcineva: o persoana straina va influenteaza viata, comportament inadecvat din partea unei persoane din jur. Daca o fata nu poate gasi automobilul: o asteapta dezamagiri in dragoste.
Interpretarea lui Miller – Automobil – a visa ca mergeti in automobil, semnifica activitatea dumneavoastra si succes in afaceri. Daca ati facut accident – veti ramane cu impresii bune dupa o distractie planificata. Daca ati evitat un accident in vis – este un semn bun: veti reusi sa evitati confruntarea cu persoana care se opune ideilor dumneavoastra. A cumpara o masina in vis – este de asemenea un semn bun ca veti reusi sa va restabiliti fosta pozitie buna, insa a vinde o masina – semnifica schimbari neplacute in viata. A conduce o masina – prevesteste pierderi, uneori boala. A fi aruncat dintr-un automobil in mers – semnifica vesti neplacute. O masina stricata – veti intalni obstacole minore. A vedea pur si simplu automobile in vis – va asteapta calatorii placute si schimbari in viata. Daca vedeti ca automobilul dumneavoastra a disparut, a fost furat – planurile de care depinde viitorul dumneavoastra pe termen lung, vor esua. A iesi in vis din automobil – semn ca toate ideile dumneavoastra vor fi puse in aplicare si finalizate cu succes, lucru care o sa va aduca satisfactii bine-meritate.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.