Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise AMBULANTA

AMBULANTA – In dictionare de vise mai vechi, ambulanta in vis putea se interpreta ca un avertisment. Totusi, cu timpul s-a ajuns la concluzia ca semnificatia acestui vis este alta. Daca ai visat ca ai chemat ambulanta sau ai vazut o ambulanta – subconstientul tau incearca sa-ti atraga atentia asupra lucrurilor pe care refuzi sa le vezi in realitate. Acorda atentie starii tale de sanatate. In caz contrar, s-ar putea sa ai necazuri. Aminteste-ti toate detaliile visului.
Fii atent la toate semnele din viata de zi cu zi si incearca sa vezi daca exista ceva ce necesita atentia ta. In viitorul apropiat, exista riscul unui accident.
Daca ai auzit sirena unei ambulante in vis, in realitate fie vei nimeri la spital, fie ceva rau se va intampla in familie.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.