Cautare vise

ex: par, mireasa, a bea

Dictionar de vise

Interpretarea viselor cu litera:

Citate despre vise

Visul este o rascruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. H.F. Amiel


Un dictionar de vise - nu reprezinta raspunsul la o intrebare, ci doar un indiciu gratuit catre interpretarea viselor corecta.


Nu crezi ca Internetul si visele se aseamana? Amandoua - sunt un refugiu pentru mintea obosita.


Visele sunt răspunsuri la întrebări pe care nu ştim să le formulăm.


Un vis este un microscop prin care privim la manifestarile ascunse in sufletul nostru. E.Fromm


Visele sunt ilustratii... din cartea pe care sufletul tau o scrie despre tine. Marsha NormanVideochat de acasa

CURRENT MOON

Vise profetice

Vi se indeplinesc visele?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

Interpretare vise ALB

ALB – a se vedea inconjurat de copii imbracati in alb: tristete. A merge in vis cu o persoana imbracata in alb: imbolnavirea acestei persoane. A merge in vis cu o femeie tanara sau cu un copil, imbracati in alb: veti fi inconjurat doar de oameni placuti.
Daca o femeie vede in vis ca are ciorapi albi: avertisment – poate avea dezamagiri dureroase sau se poate imbolnavi.
O lenjerie de pat alba: reusita eforturilor dumneavoastra.
Daca un caine alb si bland se apropie de dumneavoastra: va asteapta o oferta tentanta, fie in afaceri, fie in dragoste, pentru femei este un semn ca se vor casatori in curand.
A merge calare pe un cal alb: un semn bun, care prezice bucurii, legate de oamenii care va sunt apropiati. Daca, in schimb, calul este slab si murdar: feriti-va de tradare din partea prietenilor.
O pisica alba: cunostinte interesante, de care nu trebuie sa va apropiati. Daca o femeie viseaza un pisic frumos alb: cineva vrea sa o minta. Un urs alb: descoperire spirituala, veti fi capabil sa va invingeti toti dusmanii.
A vedea in vis un taur alb: va veti ridica la un nivel mai inalt decat cei care incearca sa mearga intr-un pas cu moda, venituri.
Lebede albe, care plutesc linistit pe apa: un semn favorabil, bunastare so prosperitate. Un magar alb: o reusita de durata, care va va permite sa dobanditi prosperitatea si cunostintele la care tindeti. Un astfel de vis prezice femeilor intrarea in societatea in care isi doreau sa apara demult.
Par alb ca zapada: soarta va fi binevoitoare cu dumneavostra.
Dinti albi si drepti: o stare buna de sanatate, satisfactie, incredere in sine. Flori albe: tristete, dorinta de singuratate.
Daca taiati crizanteme albe in vis: pierderi si dezamagiri. Trandafiri albi, intr-o dimineata cu soare, cu picaturi de roua care nu s-a uscat inca: o boala grea, care va fi tratata.
Daca ati visat ca ati primit o scrisoare, scrisa pe hartie neagra cu cerneala alba: dezamagiri amare si sprijinul prietenilor.Cautare in dictionar de vise

Despre Interpretare Vise

Acest dictionar de vise a fost realizat in urma lucrului complicat realizat de “interpretare vise 2010”, cu ajutorul altor dictionare de vise, scrise de personalitati renumite, precum Vanga, Miller, Freud si altii. Interpretare Vise va ofera un dictionar de vise nou, universal si unicat. Speram, ca intelegeti cat de important este sa stiti sa folositi un dictionar de vise, pentru a interpreta corect visele, pentru a intelege ce va aduce viitorul si pentru a nu face greseli, astfel puteti evita aparitia unor probleme sau neplaceri.